Indretning og anvendelse af laugets værksted m.m. PDF Print E-mail
Sunday, 29 May 2011 11:18

Laugets værksted i det Gamle Arresthus på Nyholm er siden foråret 2008 blevet udstyret med et stort antal maskiner beregnet til modelarbejde. De fleste maskiner er af mrk. PROXON, - boremaskiner, fræsere, rundsave, rondelslibere, tykkelshøvl og senest en stor professionel båndsav, hvortil kommer en modeldrejebænk og et efterhånden bredt udvalg af håndværktøj. Endvidere er der opstillet en stor modelreberbane, hvorpå der i den nærmeste fremtid skal fremstilles ca. 2000 meter tovværk i forskellige tykkelser til modellen af orlogsskibet Dannebroge og en noget mindre mængde til dioramaet af et kanondæk 1808.

Værkstedet råder endvidere over støbegrej bl.a. til fremstilling af modelkanoner i skriftmetal, samt et udvalg af materialer, - lindetræ, pæretræ, kirsebærtræ, messingplade, finer, skriftmetal.

Laugets værksted med bibliotek og tegningsarkiv er åben for alle laugets medlemmer, - helst på tirsdage fra september til maj kl. 1000 til kl. ca. 2130, - eller efter aftale med laugets formand

Poul Beck, tlf. 43 90 33 29.

Laugets medlemmer har mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad mandag - fredag i Søværnets Cafeteria, der ligger umiddelbart bag arresthuset i Søværnets gl. kaserne.

Last Updated on Thursday, 02 June 2011 09:47
 
RocketTheme Joomla Templates